Продавець Лакофарбові Покриття (АНТИКОР ПРОМПОЛІМЕР) розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
16 відгуків

Наразі компанія не може швидко обробляти заявки клієнтів. Замовлення та повідомлення для компанії, надіслані у вихідні дні будуть оброблені пізніше.

Лакофарбові покриття
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0016:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (63) 516-83-60
+380 (67) 315-76-34
Лакофарбові Покриття (АНТИКОР ПРОМПОЛІМЕР)
Лариса
02099, вул. Зрошувальна, 15, Київ, Україна
ankpolimer@gmail.com+380635168360
+380 (63) 516-83-60
+380 (67) 315-76-34

ГЛІЦЕРИН ФАРМАКОПЕЙНИЙ

від 80 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 50 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
ГЛІЦЕРИН ФАРМАКОПЕЙНИЙ
ГЛІЦЕРИН ФАРМАКОПЕЙНИЙГотово до відправки
від 80 ₴/кг
+380 (63) 516-83-60
  • +380 (67) 315-76-34
+380 (63) 516-83-60
  • +380 (67) 315-76-34
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

ГЛІЦЕРИН ФАРМАКОПЕЙНИЙ

 

Ціна Вказана Без Врахування Тари!

Гліцерин (гліцерол, пропантриол-1,2,3) – трьохатомний спирт, відноситься до органічних сполук аліфатичного ряду. На вигляд це безбарвна сироподібна в'язка рідина, без запаху, солодка на смак. Брутто-формула: С3Н5(ОН)3.

 

Застосування:

  • у промисловості для виробництва гліфталієвих смол;
  • в медицині для виробництва нітрогліцерину, у складі різних мазей та антисептичних засобах, як проносне випускається у вигляді свічок.

 

Зовнішній вигляд:

  • Безбарвна в'язка рідина. Вміст гліцерину 99,8 %
  • Розчинність фармакопейного гліцерину: добре розчиняється у воді, спиртах і пропіленгліколі. Не розчиняється в рослинних і мінеральних маслах, в ефірах і диметиконе.

 

Гліцерин призначений, гліцерин застосування

Гліцерин застосовується як основний компонент для виробництва зубної пасти, виробництво кремів, мазей,
також може застосовуватися в харчовій промисловості як (E 422), на виготовлення фармацевтичних продуктів. Особливе застосування косметична промисловість.

 

Розчинність фармакопейного гліцерину: добре розчиняється у воді, спиртах і пропиленгликолі. Не розчиняється в рослинних і мінеральних маслах, в ефірах і диметиконі.

 

Область застосування

Гліцерин має велику сферу застосування: для сільського господарства як оброблення насіння, виробництво косметичної продукції, у виробництві лаків, гліцерин для харчової промисловості, у фармацевтиці.                           Застосовується при виготовленні дитячої косметики, особливо в миловарінні при приготуванні мила "з нуля". Рекомендований вміст гліцерину в милі від 5% до 7% у співвідношенні до загальної ваги готової маси, чудовий засіб від дерматитів, висипів і подразнення.
 


Температурний режим: НЕ допускати тривалого нагрівання гліцерину навіть до 90-110°C, в таких випадках він розкладається, утворюючи акролеїн та ацетон.


Зберігання гліцерину: Необхідно зберігати в прохолодному темному місці, виключити попадання сонячних променів.

Основні
Одиниця виміруЄврокуб
ВиробникТехнобудресурс
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Вартість тариврахована
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 80 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner